Bli medlem

Vi driver en ekologisk butik tillsammans – vill du vara med?

Vi är ungefär 25 personer som engagerar oss i Ronnebygatans Ekolivs. Tillsammans sköter vi inköp, ekonomi  och PR. Vi som är medlemmar är de som bemannar butiken. Vi jobbar ideellt men som medlem får du 17% rabatt på alla våra ätbara varor och 10% rabatt på övriga varor (hudvård, rengöringsprodukter, böcker och kläder).

Är du intresserad av att bli medlem i Ekolivs? Vi håller introduktionsmöte ungefär en gång per månad. Då berättar vi mer om butikens historia, hur vi jobbar, våra rutiner och butikens utbud. Introduktionsmötena är öppna även för dig som bara är nyfiken och vill veta mer!

Under våren 2018 håller vi intromöten i butiken följande datum:

onsdag 7 februari

onsdag 7 mars

torsdag 12 april

onsdag 16 maj

Infomötena hålls i butiken kl 19 och vi bjuder på varmt te!

För att veta ungefär hur många vi blir vid varje tillfälle får du gärna maila oss på info [at] ekolivs.se för att anmäla dig till något av ovanstående tillfällen – men det går alltid bra att droppa förbi om andan faller på!

bild

10 Comments

 1. Ingvar Christensson

  Önskar få information om när det t ex kommer in nya produkter. Även all annan information mottages tacksamt.

 2. Hej, vi lägger till dig till vårt nyhetsbrev som skickas några gånger varje halvår. Tipset är även att gilla Ekolivs på facebook om du har ett facebook-konto, där lägger vi ut nyheter om utbudet i butiken med tätare intervall.

 3. Du betalar en engångsavgift på 200kr som du kan få tillbaka i fall du lämnar kooperativet igen. Dessutom har vi en medlemsavgift på 100 kr/år just nu.

  Mvh, Ekolivs

 4. Hejsan,
  Kommer gärna till infomötet i morgon!

  /m

 5. Hej!

  Jag ska försöka komma loss till ert infomöte 5/11. Jag har dock löpträning 18.00 vanligen, så om jag inte måste lämna definitivt besked nu, kommer jag. 🙂

  Trevlig söndag,

  Miku

 6. Välkommen 5 nov! Kom förbi en annan dag annars när vi har öppet, så kan den medlem som är på plats berätta mer om hur det går till att bli medlem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *