Nyhetsbrev nr 11, december 2010

Ta det lugnt, ta en tur till Ekolivs! Eller besök oss på GOOD JUL i helgen!

Vi på Ronnebygatans ekolivs har laddat rejält med framför allt ekologisk choklad av olika sorter och prisklasser inför den stundande högtiden. Det finns allt från små bitar för 2 kronor styck och prisvärda större kakor för en tjuga stycket till riktigt lyxiga, handgjorda danska delikatessaskar för upp till 190 kronor. Har den sista chokladjulkalendern inte redan blivit såld så kan man även köpa den till vrakpriset av 15 kronor.

Andra julklappstips från Ekolivs som vi nästan garanterar att presentöppnaren kommer att uppskatta är zapatistkaffet, våra välluktande tvålar och de små gulliga marsipanpotatisarna. Alla barn som kommer in i butiken verkar också bli helt förtrollade av pastan och kexen med Bart Simpson och Scooby-Doo på.

Självklart kan vi även slå in era varor och göra dem till fina julklappar i butiken.

Till sist vill vi också tipsa om den hållbara julmarknaden GOOD JUL. I år kommer den att äga rum på Stortorget i Malmö, nu på fredag och lördag den 10-11 december mellan klockan 11 och 18. Ekolivs finns på plats tillsammans med ett trettiotal andra utställare. Fokus ligger som vanligt på ekologiska, närproducerade och/eller rättvisemärka produkter, återvinning och vintagemode.

Väl mötta!

PS. Butiken håller stängt mellan 24 december och 3 januari.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.