Nyhetsbrev #3 2011

Ekolivs firar vårens ankomst med ett gäng nya varor, som till exempel rapsolja från Österlen, grov senap och vetekli. Det finns även ett par nya hudvårdsprodukter från Weleda och en ny laddning med marmelader från danska Søbogaard. Nästa vecka kommer även nya drycker i mängder, hälsar inköpsgruppen.

På frukt- och gröntfronten finns nu bland annat jordärtskockor och blomkål till salu.

Sedan kan vi även berätta att Ekolivs under förra helgen stod för mat och fika åt deltagarna på Feministiskt inititativs årskongress, som hölls här i Malmö. Vi kan stolt meddela att nu vet självaste Gudrun Schyman om vår lilla butiks existens!

MÃ…NADENS MEDLEM

Namn: Oscar Schön
Ã…lder: 32 jordsnurr
Gör: Arbetar som lärare på Kvarnby folkhögskola.
Medlem i Ekolivs sedan: 2007
Därför blev jag medlem: Det verkade så trevligt. Sen var det det också.
Favoritprodukt: Senap och romchoklad.
Detta gör jag när det inte är några kunder i butiken: Jag brukar spela musik och ta några danssteg för mig själv på butiksgolvet.

Till sist vill vi tipsa om Gröna hjulet, nu på tisdag den 5 april. På Tröls kommer ett par personer, varav en representant från Ekolivs, att diskutera hur man som Malmbo kan äta så klimatsmart som möjligt. Läs mer här: http://www.gronahjulet.se/events/4/tema-mat/

Välkomna förbi butiken i helgen! Om det vackra och varma vädret håller i sig kan vi tipsa om att köpa med er en hämtkaffe eller -te hos oss. Om vädret blir dåligt får man gärna sitta inne i butiken och fika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.