EKOFilmFestival i slutet av mars!

Ekolivs kommer vara med och bjuda på godsaker när Folkets bio m fl gör EKOFilmFestival i slutet av mars! Två av dagarna, 31 mars och 1 april, kommer vi hålla i caféet på Tryckeriet.

Läs mer om festivalen redan nu och joina eventet på facebook!

– – – –

EKOFilmFestival! 27, 30 mars – 1 april

Om bara några få veckor går den nya EKOFilmfestivalen av stapeln i Malmö!

Vi bygger biograf på Karavan och fyller Tryckeriet med föredrag, utställningar och praktiska workshops! Med film och ord, kommer ni bli inspirerade och informerade i frågor rörande klimat, energi, ekologi och ekonomi – om miljömässig och social hållbarhet.

Vi visar bl.a Oscarsnominerade IF A TREE FALLS- historien om Earth Liberation Front; filmen PLANEAT om kostens konsekvenser för människors och naturens hälsa, samt har Sverigepremiär på den prisbelönade THE ISLAND PRESIDENT! Dessutom får vi får Malmöbesök av forskaren och författaren Björn Forsberg som berättar om sin nya bok OMSTÄLLNING; av odlarna Disa och Tommy Nordgren som medverkar i kommande filmen RÄVARNA I RÅBY, samt guidade växtturer i kvarteret!

Kort och gott – nÃ¥gra fantastiska vÃ¥rdagar där kultur möter forskare, jordbrukare, engagerade i och intresserade av miljörörelsen för att bidra i debatten och utvecklingen!

Programmet släpps inom kort så håll ögon och öron öppna, och sprid ordet!
www.panora.nu

Karavan – Bokgatan 18
Tryckeriet – Rolfsgatan 7 B
Babel (DocLounge) РSp̴ngatan 38

Arrangör: Folkets Bio Malmö i samarbete med ABF Malmö, Doc Lounge Malmö, Ekocentrum Syd, Glokala Folkhögskolan, Karavan, Mykorrhiza, Naturskyddsföreningen i Malmö, Odla i Stan, Ronnebygatans Ekolivs och Tryckeriet med stöd av Malmö Stads miljöanslag och Sparbanksstiftelsen Öresund.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.