Kafé Tyfon med Ekolivs: Varför olivolja från Palestina och kaffe från Chiapas?

Möt Jord & Frihet och K’inal när Ekolivs gör Kafé Tyfon!

Tisdag 20 november kl 19 möter vi Tor från Jord och Frihet. De importerar olivoljan vi säljer från Palestina. Någon från kaffeimportörerna i K’inal medverkar även, vars kaffe från Chiapas vi också säljer.

Dessa båda grupper berättar mer om den solidariska handeln och efter det diskuterar vi tillsammans om dess styrkor och svagheter. Vi berättar också mer om vår verksamhet i kooperativet Ronnebygatans Ekolivs.

Välkommen!

Var? Kao’s (restuarang/café), Föreningsgatan 37 i Malmö
När? 20 november, kl 19:00 – 21:00

// Kafé Tyfon hösten 2012 //
Under hösten 2012 rullar Kafé Tyfon åter in över Malmö. Kvällen inleds med en introduktion kring kvällens tema. Därpå följer diskussion om möjligheter att påverka. Arrangörer i höst är Jordens Vänner Malmö–Lund, Attac Malmö-Lund, Ronnebygatans Ekologiska Livs och Naturskyddsföreningen Malmö. Varje arrangör ansvarar för varsin kväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.