Chokladens dag på Ekolivs

Lördag 9 februari är chokladens dag på Ekolivs!

Fr.o.m. kl 14 bjuder vi på alla möjliga sorters choklad vi har i butiken (även vegansk) och t.o.m. varm choklad kommer finnas. (Vi tar 10 kr för en kopp varm choklad, eller – om ni vill – kaffe eller te.) I gengäld vill vi veta av dig vilken du gillar bäst!

Kl. 15 spelar ‘Tromb’ i Ekolivs skyltfönster! De överraskar oss med improviserad musik enbart för oss med orgel och gitarr som blir, enligt deras egen beskrivning, “luftigt och på låg volym”.

Kl. 17 visar vi filmen ‘Nothing Like Chocolate‘. Filmen beskriver de ohållbara produktionsvillkoren i kakaoindustrin och presenterar ett projekt som försöker vara ett bättre alternativ. Filmen fick vi direkt från regissören Kum-Kum Bhavnani i USA, vilket vi är mycket tacksamma för. (Det är också förklaringen till varför vi inte ska visa ‘The Dark Side of Chocolate’ längre; den finns fritt att ladda ner på nätet för den som är intresserad.)
Visningen sker i butiken. Obs! Filmen är på engelska utan svensk textning.
Trailer:

Välkommen till Chokladens dag på Ronnebygatans Ekolivs!

Facebook-event

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.