EKOFEST med I Only Fight Giants och Rosa Huset

Ekofest l̦rdag 22 augusti 15:00 Р18:00
Ekolivs, Ronnebygatan 1 i Malmö

Det kommer bli massor av musik, våfflor och annat skoj.

16:00 spelar Malmöbaserade Rosa Huset.

17:00 spelar Malmöbaserade I Only Fight Giants

Välkomna!

<><><><><>

Rosa Huset

Rosa Huset består av Anna Hed på sång och gitarr och Elin Andersson på sång och fiol. De älskar stämsång och spelar både hjärtbrytande vackra sad songs och peppiga hyllningar till vänskap

Rosa Huset https://www.facebook.com/rosahus1

<><><><><>

I Only Fight Giants

I Only Fight Giants is an international quartet with roots in Folk, Indie, Jazz and Rock. With four songwriters and multi-instrumentalists, hailing from Turkey, Sweden and the United Kingdom, I Only Fight Giants is a versatile setup which regularly features guest performances. Though born not long since yesterday, the quartet have already gained a following from gigging small and larger around Malmö and Copenhagen, and enjoy busking wherever the opportunity presents itself. The core of the band is Mehmet Ali Arslan (guitar/cajon/voice), Philip Hartman (guitar/flute/countless wind instruments/voice), Johan Rehnqvist (drums, alto & soprano sax, harmonica, voice) and Lloyd Degler (double bass/guitar/voice), all of whom are united in the noble cause to fight only the most giant in stature.

I Only Fight Giants has previously had the pleasure of playing EkoLive, and has also played at Babel in Malmö, a number of smaller venues, and has had a number of performances at KoncertKirken in Copenhagen, most recently as part of Copenhagen Jazz Festival.

I Only Fight Giants https://www.facebook.com/ionlyfightgiants

Från I Only FIght Giants förra spelning på Ekolivs.

Från I Only FIght Giants förra spelning på Ekolivs.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.