Syrat i ropet!

Mer i Sydsvenskan 16 april: “Surtantens fermenterade favoriter”
“Folkhälsovetaren Jenny Neikell sadlade om och blev Surtanten. De senaste Ã¥ren har hon sÃ¥lt sina mjölksyrade grönsaker till butiker och restauranger. Nu kommer hennes första kokbok där hon har samlat sina fermenterade favoriter, frÃ¥n filbunke till kombucha”

Igår kom journalister från engelska Foodism intresserade av fermentering på besök och Jenny Neikell berättade då och bjöd på smakprov på plats i Ekolivs.

//

I butiken finns just nu Kimchi, FänkÃ¥lssallad, VitkÃ¥l och Rödbeta frÃ¥n Surtantens syrade – välkommen in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.