Våra mail hittar inte fram! /problems with our e-mail service

Undrar du varför du aldrig får något svar från oss på Ekolivs så skulle det kunna vara så att vårt mailsvar hamnat i din skräppost. Det har just kommit till vår kännedom att det är flera som råkat ut för detta och vi vill bara påminna dig om att ta en kik där. Passa också gärna på att markera Ekolivs som betrodd avsändare/inte spam, för att slippa detta problem framöver.

Did you try to contact us and still havent recieved a reply? We just found out there is a problem with our e-mail service and for some reason many times mails from us end up in the trash bin, so we would kindly just like to remind you to have a look among the unwanted mails, and please, also do remember to mark Ekolivs as a trusted contact/not spam.

Allt gott/best