Om Ekolivs

Ekologiskt och närproducerat till bra priser!

Ekolivs drivs ideellt av föreningens medlemmar. Föreningens syfte är att ge medlemmarna inflytande över inköp och pris på ekologiska och närproducerade varor.

Vi driver butiken tillsammans. Ingen får betalt för sin insats, men alla medlemmar får rabatt på butikens varor. Är du intresserad av att bli medlem? Maila info@ekolivs.se för mer information.

Våra ambitioner

Föreningen vill verka för att alla ska ha råd att handla ekologisk och schysst producerad mat. Genom att handla ihop kan föreningen erbjuda medlemmarna bättre priser och större inflytande över urval och kvalité.

Föreningen vill också sprida information och kunskap om de grupper och föreningar i området som verkar för en rättvisare värld.

Ekolivs tillhandahåller ett litet urval av tidningar och litteratur, som medlemmarna finner intressant och som har anknytning till föreningens verksamhet och syften.

Rättvis och ekologisk handel är inte i sig lösningen på de många problem vi ser runt omkring oss och i resten av världen. För det behövs omfattande, övergripande förändringar av ekonomiska och sociala strukturer.